Από το 1956 μέχρι και σήμερα αποτυπώνουμε στιγμές που αποδίδουν χαρακτήρες, μεταφέρουν συναισθήματα και διηγούνται ιστορίες.

eg

Το φωτογραφείο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1956. Πρωτεργάτης, ο πατέρας μου, Αρτέμης Ρουβάκης, στον οποίο χρωστάω το πάθος και τις γνώσεις μου για τη φωτογραφία.

Από 12 ετών ασχολούμαι και πειραματίζομαι στο χώρο της καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Στα 25 μου χρόνια ανοίγω δικό μου εργαστήριο και σε συνεργασία με τον πατέρα μου συνεχίζουμε να παράγουμε εικόνες που ξεπερνούν την απλή καταγραφή γεγονότων. Αποτυπώνουμε στιγμές που αποδίδουν χαρακτήρες, μεταφέρουν συναισθήματα και διηγούνται ιστορίες.

eg

Τα τελευταία χρόνια διατηρώ studio με εξειδίκευση στο Γάμο και την Βάπτιση και προσπαθώ να παράγω εικόνες μοναδικές, που ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα και το ύφος του ζευγαριού, ειδωμένες μέσα από την δική μου ματιά.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια κορυφαίων φωτογράφων όλου του κόσμου που με βοήθησαν να διαμορφώσω μια ιδιαίτερη προσέγγιση στη φωτογραφική έκφραση. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία εικόνων μοναδικών όπου φως, στιγμή, συναίσθημα έχουν τον πρώτο λόγο.

Σε εμάς θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις για το γάμο και τη βάπτιση

Μέσα από τις σύγχρονες τάσεις και έχοντας εμπειρία αρκετών ετών στο ψηφιακό άλμπουμ, δίνουμε λύσεις όχι μόνο στη φωτογράφιση αλλά και στο τελικό προϊόν, το Άλμπουμ Γάμου.